Tres claus per renovar el teu dormitori aquest 2018

El dormitori és una de les habitacions més importants de la teva casa ja que en ell passes la major part del temps. Tinguis o no un vestidor, la teva habitació sol ser el lloc on guardar els teus tresors i moments més preuats. És l’espai per somiar i per descansar, sens dubte dues de les activitats més importants del teu dia a dia i que activen el motor que fa que la nostra vida sigui més feliç i completa. Moltes vegades reformem i renovem altres espais de la nostra llar sense parar-hi esment al dormitori, així que aquest 2018 li toca a ell ser el protagonista. És important que aquest espai estigui al teu gust ja que reflecteix gran part de la teva personalitat.

Els colors d’aquesta temporada per a habitacions són sens dubte els tons pastel (que vénen trepitjant fort des de fa uns anys), els tons grisos i els blancs. Si combinem aquests colors amb elements decoratius senzills renovarem la imatge de la nostra habitació nosaltres mateixos i sense necessitat de realitzar una gran inversió.

A més en aquest article et donem tres claus per renovar el teu dormitori i donar-li un toc més modern gràcies a tres dels articles que tenim disponibles a la nostra botiga online. Fes click aquí i no et perdis totes les nostres ofertes!

El primer article que et recomanem és aquest preciós joier amb calaixos de la col·lecció Versa. Com venim comentant en anteriors articles la fusta és un dels elements que vénen amb més força aquest any i a més es pot combinar amb qualsevol estil.

El segon article que li donarà un toc fresc al seu dormitori és sens dubte el coixí Imori de pèl; no importa els tons del teu dormitori, la seva combinació de blanc i marró s’adaptarà a l’aspecte de la teva habitació i a més t’oferirà un punt extra de comoditat!

El tercer article que no pot faltar aquest hivern a la teva habitació és sens dubte la manta de pèl de la col·lecció Imori, juntament amb el coixí, crearà una sintonia i a més renovarà l’estil de la teva habitació. Podeu col·locar aquesta manta als peus del vostra llit per donar-li un toc modern i crear la sensació de calor que totes les habitacions necessiten.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Deixa un comentari

5 × 3 =