Tens una casa massa freda?

A casa teva també ha arribat el fred? El Nadal s’acosta i estem en aquesta època de l’any en què ens passaríem les hores i els dies al costat de la llar de foc, al costat del foc per evitar aquesta sensació que produeix el fred. Encara que tinguis una espectacular xemeneia al mig del teu menjador, de vegades la decoració de casa teva genera sensació de fred, no la trobes suficientment acollidora i els espais grans i la decoració molt minimalista no ajuden. En aquest article et donem uns petits trucs perquè la teva casa sigui molt més acollidora, això sí:

Pren nota primer i passa’t per la nostra botiga després!

Els elements naturals aporten vida i calidesa als espais, aprofita la fusta per crear ambients amb aquest toc romàntic que podíem trobar antigament a les cases i combina-ho amb tons inspirats a la gran paleta cromàtica que ens ofereix la natura. Seguint en la línia de la naturalesa com a generadora d’ambients acollidors podem introduir una planta, les plantes són naturalesa pura i viva i t’aportaran justament aquest atributs. Has vist quina meravella de testos tenim a la botiga?

 

 

 

En aquest post ja hem comentat la importància de la llum, els punts de llum càlida en espais molt grans ens ajuden a crear racons acollidors perfectes per llegir i per descansar, per a això pots utilitzar llums o espelmes que generin aquest tipus d’ambients, relaxats i dóna’ls el toc amb mantes i coixins que ajuden a harmonitzar i a donar aquest toc càlid que tant ens agrada a l’hivern.

Ara si! Entra a la nostra botiga i dóna-li una segona oportunitat a casa teva!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Deixa un comentari

5 × 3 =