Tendències de decoració pel 2018

Quan arriba l’any nou, tots ens posem a renovar aspectes de la nostra vida iniciant un procés de canvi, moltes vegades comencem per actualitzar algun dels espais del nostre habitatge. Sorgeixen així les noves tendències de decoració i solen basar-se en una remodelació de les tendències anteriors que busquen donar un toc fresc i diferent a les habitacions del nostre habitatge. S’acaba l’any 2017 i queda poc perquè arrenqui el 2018, així que en aquest article et preparem per les noves tendències que ens esperen pel proper any. Us parlem de les tres principals tendències de decoració per aquest nou any 2018:

La primera de totes elles, i la que segons els experts ve trepitjant més fort, és la tendència RAW, aquesta tendència consisteix a utilitzar elements decoratius de fusta en el seu estat més pur i natural possible, és a dir, utilitza fustes amb una textura que marca molt la veta. Arriba directament des d’Itàlia i apunta que ens acompanyarà durant força temps. Si vols ser el primer a apuntar-se a l’estil RAW no pot faltar a la decoració de casa teva aquesta meravellosa prestatgeria de paret, troba el lloc perfecte per a ella en el teu espai preferit de casa!

Si analitzem les exposicions de la fira del moble de Milà, sens dubte arribarem a la conclusió que el material de la temporada és la fusta. No només és la protagonista de la tendència RAW, sinó que forma part de la gran majoria de decoracions. Així que, no pot faltar al teu menjador aquest preciós penjador de fusta, connecta a la perfecció amb l’estil RAW i amb el ja clàssic Nòrdic, i pot ser un punt clau en el rebedor de casa teva.Finalment i com a tercer punt clau, tenim el color blau indi, pels que no el coneixeu, és un color d’origen natural que s’elabora macerant en aigua les tiges i les fulles de certes plantes des de fa milers d’anys. Aquest color arriba per quedar-se, especialment per menjadors i dormitoris. A la nostra botiga trobaràs aquest preciós test que combina perfectament amb el color de moda i que pots incloure en qualsevol espai on vulguis afegir una planta com a element decoratiu.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Deixa un comentari

dotze − 9 =