Podem sumar l’estalvi a l’encant? Amb les llums leds, Si!

Segurament hagis sentit parlar sobre aquestes llums infinitat de vegades, l’estalvi energètic que es deriva de la seva utilització és molt comentat i un dels grans invents dels últims anys. Les nostres factures han baixat considerablement gràcies a aquest tipus d’il·luminació i la seva durabilitat és també una millora per al consumidor respecte a les antigues làmpades incandescents o halògenes.

A més, si tenim en compte que la il·luminació d’una estada és una de les premisses més importants que s’han de considerar en la planificació decorativa de la mateixa; podem deduir que són peces que no passaran inadvertides per als nostres convidats. La llum és un factor fonamental que es relaciona tant amb l’espai com amb la comoditat; a més la llum és una aliada genial per ressaltar elements ornamentals o per crear ambient en zones comunes com el menjador o la cuina o en estades privades com l’estudi o les habitacions.

Des de fa un parell d’anys les garlandes de llums led són un Must Have a qualsevol llar i encara que al principi ens recordaven a les llums dels arbres de Nadal, amb el temps ens hem acostumat a elles més enllà d’aquestes dates assenyalades i ja formen part d’algun racó de casa nostra. Aquestes llums de to groguenc i que ens ofereixen una clara inspiració nòrdica són l’aliat perfecte en espais on la paleta de color no és molt àmplia i predominen els tons pastís o blancs. Els avantatges que ofereixen aquestes llums és que moltes d’elles funcionen amb piles i el seu consum és infinitament petit, aporten personalitat i confort a més d’un toc sofisticat que pot marcar la diferència en qualsevol racó de casa nostra. Funcionen bé als capçals de llit, a centres de taula o per omplir qualsevol racó.

 

Ara que s’acosta el Nadal les garlandes de llums led són un imprescindible en el nostre arbre, als balcons o fins i tot decorant finestres. Si les combinem amb altres elements de decoració nadalencs aconseguirem un espai perfectament nadalenc i no molt sobrecarregat. Una altra tendència que sorgeix de la imaginació dels decoradors és crear bodegons minimalistes que uneixen l’efecte visual de les llums amb l’harmonia d’algun gerro transparent. Pots afegir pinyes o boletes de l’arbre per generar un ambient més hivernal i colorit.

Aquest model de leds combinat amb aquest preciós centre de ceràmica blanca i vidre de la casa IMORI està disponible a la nostra botiga online, esperem que t’agradi i que ho incorporis a la teva decoració. El conjunt forma un element minimalista preciós que podràs incorporar en qualsevol espai de casa teva.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Deixa un comentari

1 × cinc =