Què regalar per l’aniversari de les noces de plata

En una data tan especial com l’aniversari d’uns nuvis en les seves noces de plata, ja sigui dels pares, familiars o d’amics, no es pot regalar qualsevol cosa.
¡¡¡25 anys !!! son molts anys al costat d’una parella. Molt temps on es comparteixen moments de alegria, pena, decepció … però si transcorregut aquest període la parella encara es manté unida, estan al costat un de l’altre en tot moment i, a més, volen celebrar aquesta data tan especial amb els seus familiars i amics amb la celebració d’un gran àpat o d’algun altre tipus d’event, nosaltres com a convidats, hem d’estar a l’altura.

Així que: què es sol regalar als nuvis en unes noces de plata?

Es solen regalar una gran varietat d’articles. Els podem distingir per regals tradicionals, especials, aventurers … podríem fer una gran llista de regals per a noces de plata, depenent de si són els nostres amics o familiars i del caràcter i forma de ser dels nuvis. Anem a veure’n alguns:

Regals sorpresa per unes noces de plata

Els regals sorpresa son per deixar anar una mica la imaginació. Pots organitzar una festa sorpresa als nuvis que celebren les noces de plata, amb tots els seus familiars i amics. O si l’esdeveniment ja l’han organitzat ells, els pots sorprendre contractant un espectacle: un grup de ball, una cantada tradicional de la seva zona … sempre depenent de les preferències dels nuvis.

bodas de plata

Regals tradicionals per a noces de plata

Els regals tradicionals són a vegades els més previsibles, encara que hi ha parelles que és el que prefereixen i per aquest motiu, ho hem de tenir en compte en la nostra llista.
Un exemple d’obsequi tradicional per regalar a qui celebra les seves noces de plata, son les plaques commemoratives, les aliances, medalles, el cor que es parteix un per a cada un dels nuvis … tots ells amb els noms dels nuvis i les dates en qüestió.

bodas de plata

Regalar viatges per a les noces de plata

Regalar un viatge per als nuvis que celebren les noces de plata pot ser un regal molt encertat. Organitzar un viatge en el mateix lloc on van anar de viatge quan es van casar, o en el lloc on es van conèixer, un destí especials per a ells, o visitar un lloc romàntic com Venècia… hi ha moltes destinacions, només s’ha de consultar una agència de viatge i demanar informació.

bodas de plata

Spa i Relax per les noces de plata

Un moment de relax i benestar sempre és ben rebut. Sorprèn els nuvis de noces de plata amb un hotel amb spa, un balneari, un dels edificis històrics com els Paradors Nacionals amb Wellness.
Fes una reserva amb un tractament terapèutic amb parella, un circuit termal, un massatge corporal, banys de xocolata o de vi…
Fes la reserva amb temps i gaudeix de grans avantatges i descomptes.

Escapades gastronòmiques com a regal de noces de plata

Per als amants dels bons àpats i dels sabors, i per als que saben apreciar un bon vi, segur que consideren un bon regal per les seves noces de plata una escapada gastronòmica. Pots optar per un cap de setmana gastronòmic o una reserva a un bon restaurant per una degustació i una cata de vins, per exemple, en un restaurant reconegut amb alguna Estrella Michelin

Escapades d’aventura per les noces de plata

Experiències inoblidables amb esports extrems, vols amb ultralleuger o en globus, snorkel o submarinisme al fons marí, per exemple a les Illes Medes, descens amb canoa o excursions amb kayak, surf a les platges d’Asturies… escull segons les aficions dels nuvis que celebrin les noces de plata.

Regals per tota la vida per unes noces de plata

Totes aquestes idees seran benvingudes pels nuvis per a què els hi regaleu per les seves bodes de plata, en resum: diversió i plaer.
Però a més, us recomano fer un regal una mica més personal. Alguna cosa que deixi petjada i que els hi recordi a tu. Un d’aquests regals per tenir tota la vida.

Deixant de banda que s’opti per un dels anteriors regals, crec adient no prescindir de regalar un objecte per guardar tota la vida. Un objecte perquè els nuvis decorin el seu habitatge amb una part de tu, sense oblidar les preferències i els gustos dels nuvis de les noces de plata.

Un regal original, un article de decoració que els hi recordi a tu cada dia, que sàpiguen que encara que físicament no els acompanyis en el seu dia a dia, ets al seu costat, com pot ser:

  • un marc de fotos elegant amb la fotografia de l’aniversari de les noces de plata o una de tota la família completa.
  • un conjunt de ceràmica, de gres o de vidre que sorprengui amb la seva presència: gerres, centres, figures
  • miralls amb personalitat
  • quadres decoratius

Per aquest tipus de regal, confia amb BUNIKS DETALLS, una botiga online de regals de decoració per a esdeveniments especials, noces de plata i d’or, aniversaris, naixements …

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Deixa un comentari

Cinc + 20 =