Com influeix el color per decorar l’habitació del nadó

Com decorar l’habitació del bebé es una de les preocupacions de totes les mares i els pares que esperen l’arribada d’un nadó. Necessitem que sigui única, escollim els detalls amb el nostre toc personal, només pensant amb el nostre petitó que està a punt d’arribar.

Quan vaig decorar l’habitació de la meva filla em vaig deixar portar pels meus instints. vaig optar per decorar l’habitació del nadó amb tonalitats lila i blanc.

Un dia em vaig preguntar a què es devia l’obsessió de la meva filla amb el color lila. Com no havia de ser així, si la seva habitació està plena de tonalitats lila? Aquell dia em vaig començar a preguntar ¿fins on pot arribar la influència del seu entorn en la seva personalitat i els seus gustos?

Així que em vaig informar. Els colors transmeten sensacions i abans d’escollir els colors per decorar l’habitació del nadó, ens hem de preguntar que li volem transmetre.

  1.  El blanc transmet pau, és el color de la innocència, ideal per combinar amb altres colors.
  2. El blau transmet calma i suavitat.
  3. El verd és relaxant.
  4. El rosa, per a totes les nenes, és el color de la fantasia.
  5. El lila, és el color de l’espígol, i com la seva planta transmet relaxació i espiritualitat. També és el color de la creativitat.
  6. El groc és el color de la llum, però si és massa intens produeix irritabilitat i pot fer plorar el nadó.
  7. El taronja transmet calidesa i és estimulant.
  8. El vermell transmet passió i excitació

Aquí deixo un enllaç per ampliar la informació

Per aquesta raó, per decorar l’habitació del bebé, dono molta importància en el tipus de producte que escullo per vendre a la botiga:

Així que, per decorar l’habitació del bebé, vaig escollir les següents col·leccions de Petit Jour Paris:

Col·lecció Poupées

Per decorar l’habitació del nadó nena, em vaig decantar per la col·lecció Poupées. Una línia de tons roses, lila pàl·lid i blanc. Pots trobar la cistella gran per guardar tot tipus de joguines o peluixos o qualsevol “trasto” dels que amuntaguem. Aquesta cistella per emmagatzemar la pots col·locar de diverses formes, així com les que t’ensenyo a continuació:


Després, també tenim les cistelles petites per guardar els productes de neteja o medicaments. I també les pots combinar entre si.


Petits coixins amb la tela estampada a un costat i llis a l’altre.D’aquesta col·lecció també tenim necessers de diferents mides, la motxilla  per anar a la llar d’infants … els pots consultar a la botiga.

Col.lecció Doudous

La col.lecció Doudous seria la mateixa que l’anterior de nena, però per decorar l’habitació del nadó nen.  En aquesta col.lecció els colors que predominen són blaus i blancs.


Pots trobar els mateixos articles que la col·lecció de nena. La cistella gran, les petites, els coixins, la bossa de guarderia, bossa isotèrmica per biberons, necessers … Et mostro algun dels productes i els altres els pots  consultar  a la botiga.

Col.lecció Robots

I en aquest cas, no és una col·lecció tant angelical, però em va agradar el disseny del robot i combinat amb suavitat amb els mobles i els altres articles, crec que per decorar l’habitació del nadó nen, és molt bona col·lecció.


Aquesta col·lecció és una mica més àmplia. A més de tots els altres articles hi ha el set de menjar per a nadons i pitets.

Passa’t per la botiga on line, i comprova tu mateixa tots els models i articles que t’ofereixo. Què opines tu sobre, si l’entorn del nadó pot influir en la seva personalitat o els seus gustos?

Segueix-nos al facebook, deixa el teu comentari i no oblidis de valorar el post.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Deixa un comentari

3 + vint =