Claus per tenir un estudi més creatiu

La creativitat és un sinònim d’originalitat, imaginació i pensament divergent i,  per tal de desenvolupar la nostra creativitat, hem d’aconseguir que el nostra lloc d’estudi sigui un lloc apte per desenvolupar-la.

Tot seguit us donarem tres claus per donar aquesta creativitat al lloc d’estudi, senzills i fàcils d’aconseguir.

Tres claus per un estudi més creatiu

El primer que hem de fer, és deixar volar la nostra imaginació i deixar-nos portar per tot allò que realment ens agrada. El que va amb nosaltres i amb el nostre estil de vida. L’ordre fonamenta la disciplina i encara que el caos sempre acompanyi els nostres moments més creatius, és important tenir una certa coherència per poder agilitzar els processos. Per ordenar tots els llibres i la documentació a l’estudi et recomanem una de les nostres prestatgeries de fusta en color blanc de la col·lecció Versa. Pel seu estil i per la seva gama de colors, la podràs incorporar al teu espai creatiu de seguida. T’ajudarà a donar-li un toc personal i fresc, que facilitarà renovar l’espai gairebé immediatament. Això sí … No oblidis omplir-la de llibres! Segur que llegint-los trobes moltíssimes idees noves!

Prestatge Mitte de Versa pel teu estudi

En segon lloc, ens agradaria ensenyar-te la nostra taula més creativa, es tracta de la taula escriptori model Mitte de Versa. Aquest escriptori amb cavallets li donarà al teu espai de treball un toc d’estudi professional.  De vegades és necessari perquè les muses et visitin en el teu espai creatiu! Segur que has sentit parlar de Pablo Picasso, una de les seves frases més cèlebres va ser: “Que las musas te pillen trabajando”. Amb la preciosa taula Mitte a casa … segur que les muses saben perfectament on trobar-te!

Taula escriptori Mitte de Versa pel teu estudiI finalment, et recomanem guardar un petit espai per aportar color i vida. Aquests petits espais els ofereixen els racons amb il·luminació, on guardar els llibres que encara no has acabat i perquè no, amb una planta (artificial per als despistats). Per aquest espai  tenim la preciosa taula auxiliar Argus Negre. Una tauleta auxiliar perfecta per completar aquest espai creatiu. ¿I per què no? Pots combinar-la  amb aquella butaca que tant t’agrada i que tothom fa anys que et diu a veure si desapareix. Però encara, per tu, és la més còmode, no obstant, si és veritat que fa massa temps que la mous amunt i vall sense acabar de trobar-li el seu lloc. A vegades, donar una nova vida als nostres vells mobles ens ofereix la possibilitat de jugar amb l’estil vintage, en canvi, els objectes més moderns, ens ajuden a acostar-nos als estils de moda Raw i Nòrdic, dels quals, tant hem parlat en aquest blog.Tauleta auxiliar Argus detall negre pel teu estudi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Deixa un comentari

tretze + 20 =