Tot el que necessites saber sobre l’última tendència de decoració: l’estil raw

L’estil raw és sens dubte la tendència més actual i de la qual tothom està parlant. S’ha posicionat molt fort en els últims mesos i apunta a ser la favorita entre els dissenyadors per l’any 2018, tal com comentàvem en aquest article del nostre bloc. Però en què consisteix? Quines són les seves claus? Aquí te les expliquem:

L’estil raw és el nou estil Nòrdic. Ha vingut per quedar-se a les nostres cuines, banys, menjadors i estances de casa. A alguns ens recorda a les antigues masies o cases de camp gegantines i sens dubte el seu origen i inspiració prové d’aquests espais. D’altra banda el seu nom ens arriba de l’anglès i significa brut, sense polir. Aquesta és la tendència que aconsegueix ficar a casa nostra elements de decoració que podríem trobar gairebé en qualsevol part. Per comprendre-ho hem d’analitzar cada un dels seus elements diferencials. Les principals característiques d’aquest estil se centren en la combinació d’aquests elements:

Fusta, fusta i més fusta

El natural està de moda, la fusta és el material que predomina qualsevol de les tendències però és en l’estil raw, on s’exposa en la seva forma més natural. Les imperfeccions de l’element més tradicional el converteixen en el centre d’atenció de totes les mirades ja que cada element natural és únic i irrepetible. No aconseguiràs crear dos espais iguals, tampoc aconseguiràs que la naturalesa repeteixi el mateix patró així que treu-li partit a la situació i fes que cada espai es senti únic i irrepetible.

La combinació de textures

Les textures ens ofereixen la possibilitat de fer destacar els elements desitjats. La textura de cada element ens dóna informació sobre la seva funcionalitat i treure-li el màxim partit és una fita i un èxit en tots els estudis de decoració. Per sort a Buniks Detalls hem trobat la solució a la nostra gran col·lecció de coixins, són preciosos i s’adapten a qualsevol paleta de colors!

Reutilització

La reutilització és una altra de les característiques de l’estil raw. Donar-li una segona oportunitat als elements decoratius és un must do en aquesta tendència. Nosaltres et recomanem combinar sempre amb altres elements actuals com els que pots trobar a l’apartat de decoració de la nostra botiga online. Mira aquest portaespelmes, Te l’imagines al costat d’aquella làmpada de la teva àvia que tant t’agrada?

A que esperes per sumar-te a la tendència més actual?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Deixa un comentari

6 + 4 =